Kevään 2023 vertaistukitapaamiset internetin (teams) välityksellä

Vertaistukitapaaminen torstaina 19.1.2023 klo 17-18.30, keskustellaan mm omahoidosta.

Vertaistukitapaaminen torstaina 9.3.2023 klo 17-18.30

Vertaistukitapaaminen torstaina 20.4.2023 klo 17-18,30

Vertaistukitapaamisissa keskustellaan ja pohditaan osteoporoosi- asioita osallistujien omien kysymysten ja kokemusten pohjalta. Keskustelua johdattelee sihteerimme Salme Komonen ja puheenjohtajamme Olli Simonen. Vertaistukitapaaminen mahdollistaa osallistujille oman luusto- ja osteoporoositiedon karttumisen, epäselvyyksien selvittämisen ja varmuuden lisääntymisen osteoporoosiasioissa,

Edellä mainittuihin webinaariluentoihin ja tapaamisiin jäsenten ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, sillä kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille jäsenille lähetetään sähkö-postitse kutsu ja liittymislinkki kaikkiin webinaareihin ja vertaistukitapaamisiin viimeistään kahta päivää ennen tilaisuuden alkua. Linkkiä napsauttamalla/klikkaamalla jäsen pääsee suoraan webinaariluennoille ja vertaistukitapaamisiin. Tietokonewebinaareja voi seurata tietokoneesi kuvaruudulta samanaikaisesti useampikin (2-3) henkilö.

Jos Sinulla ei ole tietokonetta, internet yhteyttä tai sähköpostia, voit osallistua tapaamisiin lapsesi, naapurisi, sukulaisesi tai ystäväsi tietokoneen kautta. Tällöin sinun on ilmoittauduttava aina erikseen kuhunkin tilaisuuteen sähköpostilla osoitteeseen: osteopo-roosiyhdistyssuomen@gmail.com. Saat vastauspostissa liittymislinkin tapaamiseen.

Merkitse vertaistukitapaamisten ajankohdat heti kalenteriisi. Näin varmistat mahdollisuutesi muista osallistua tapaamisiin.