Vuoden 2020 osteoporoosin opinto- ja virkistyspäivät 11-12-6.2020

Kategoria: Ajankohtaista, Tiedotteet | 0

Vuoden 2020 osteoporoosin opinto- ja virkistyspäivät järjestään 11-12.6.2020 Heinolassa.

Ohjelman valmistelu on jo käynnissä ja perinteisten oma- ja luulääkehoidon rinnalle ovat ehdolla ainakin luuston tiheysmittausten tulosten tulkinta, sekundaarista osteoporoosin aiheuttajat, K- ja D –vitamiini, riittävän kalsiumin saantia vaarantavat tekijät ja sarkopenia (erityisesti alaraajojen ja pakaroiden lihasvoiman ylläpito).

Virkistysosion keskeisin osa on edelleen Heinolan kesäteatterin ensi-iltaesitys. Esitettävän farssin/komedian nimi julkistetaan pikapuoliin. Esitetyksen ohjaajaksi on valittu ohjaaja Kari Heiskanen Helsingistä.

Merkatkaa v 2020 opinto- ja virkistyspäivien ajankohta kalenteriinne ja seuratakaa opinto- ja virkistyspäiviä koskevaa tiedotusta Luustotietolehdessä ja yhdistyksemme sivuilla.

Opintopäivät on tarkoitettu kaikille osteoporoosiasioista kiinnostuneille suomalaisille riippumatta siitä, oletko jonkun luusto- tai osteoporoosiyhdistyksen jäsen tai et.