Syksyn 2019 yleisöluentoja

Kategoria: Ajankohtaista, Tiedotteet | 0

Suomen Osteoporoosiyhdistys järjestää 11.11 klo 18 yleisöluennon Lohjan Pääkirjaston Järnefelt salissa osoitteessa Karstuntie 3, Lohja. Yleisöluennon pitää yhdistyksemme puheenjohtaja Olli Simonen aiheenaan ”Huolehdi luustosi kunnosta, ehkäise osteoporoosi ja murtumat”.

Lisäksi Suomen Osteoporoosiyhdistyksen puheenjohtaja Olli Simonen pitää seuraavat yleisöluennot

– Salon Luustoyhdistyksen järjestämänä yleisöluento 3.10. klo 17-19 osoitteessa Helsingintie 6 (SYTY-talo) Salo, aiheena ”Suolistosairaudet ja osteoporoosi”,

– Kanta-Hämeen Luustoyhdistyksen järjestämänä yleisöluento 14.10 klo 17 osoitteessa Kirjastokatu 1 (Kumppanuustalo) Hämeenlinna, aiheena ”Huolehdi luustosi kunnosta, ehkäise osteoporoosi ja murtumat”,

– Toimintakeskus Neuvokkaan ja muiden kansanterveysjärjestöjen yhteisesti järjestämänä yleisöluento terveys- ja hyvinvointipäivänä 14.11 klo 13 Pieksämäen seurakuntakeskuksessa Keskuskatu 27-31 aiheena ”Huolehdi luustosi kunnosta, ehkäise osteoporoosi ja murtumat”.

Kaikki luetellut tilaisuudet ovat avoimia kaikille osteoporoosiasioista kiinnostuneille – tervetuloa kuulemaan ja kysymään osteoporoosiasioista.