Suomen Osteoporoosiyhdistys on vanhin, vuonna 1995 perustettu luustoalan valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö maassamme. Yhdistyksen tavoitteena on lisätä jäsentensä tietoa ja osaamista osteoporoosiasioissa. Yhdistys toimii jäsentensä tukena ja etujärjestönä osteoporoosiin ja luustoterveyteen liittyvissä asioissa. Olemme myös Suomen Luustoliiton jäsen.

Suomen Osteoporoosiyhdistyksen jäsenenä saat

–  neljästi vuodessa ilmestyvän painetun monivärisen Luustotietolehden kotiin postitettuna
–  teemaluennot ja yleisötilaisuudet eri puolilla maata
–  vuosittaiset opinto- ja virkistyspäivät (perusteellinen osteoporoosialan koulutuspaketti)
–  erikoislääkärin puhelinneuvonta ( yhteydenotto-ohje jäsenkirjeessä)                                                 –  jäsenkirje vähintään kahdesti vuodessa

–  sähköiset Osteouutiset 6-8 kertaa vuodessa: uusinta tutkimustietoa osteoporoosista
–  yhdistyksen omat kotisivut: www.suomenosteoporoosiyhdistys.fi                                                      – Yhdistyksen jäsenmaksu v 2018 on 17 euroa

Voit hakea ja liittyä yhdistyksen jäseneksi yhdistyksen verkkosivuilla osoitteessa:     www.suomenosteoporoosiyhdistys.fi / liity jäseneksi.